üzenetapalackban_feher_mail-1 NET

Vissza a Lemezek menübe, kattintson ide, 

vagy használja a böngésző “vissza” gombját!

Megjelenés: 2007.04.10.

Műsoridő: 62 perc, hang: stereo
Hangulata: relaxáló, dinamikus (relaxing music)

Relax DVD III.
Utazás a Föld körül

Tájak: Izland, Mauritius, Tasmánia, Ausztrália, Antarktisz, Chile, Bolívia, Patagónia

Zene: Kövi Szabolcs; Film: Tóth Zsolt Marcell (www.termeszetfilm.hu) Felhasznált zenei anyag: Szertartás című album. (Lásd a Lemezbemutatóban a következő album)

Zenei DVD, szöveg nélkül, a világjáró természetfilmes operatőr, Tóth Zsolt Marcell filmjére.

Ha emléket szeretnénk hagyni az utókornak bolygónkról, amin élünk, vajon mit tennénk a képzeletbeli palackpostába? Mi a Föld gyönyörű tájainak képeit rögzítettük ezen a DVD-n, nyugtató, relaxáló hangulatú zenével, szöveg nélkül. A képek magukért beszélnek. A partvidék, amely évmilliók óta állja a tenger ostromát, a mélybe zúduló vízesés, Antarktisz napfényben csillogó jégtáblái, a trópusi szigetek pálmaligetei, Patagónia hófödte csúcsai, mind azt a rendíthetetlen derűt, mélységes harmóniát sugározzák, ami olyannyira hiányzik hétköznapi életünkből. Ez a film egy olyan képes album bolygónkról, amit emlékünkben kell megőrizni és gyermekeinknek továbbadni. Egy egyszerű üzenet arról, hogy ez a fenséges világ az otthonunk. Olvassa el az Érdekességek menüben, az Így készültek a lemezek almenüben az új DVD-ről szóló cikket, illetve tekintse meg a forgatásról készült képeket!

Szertartas CD FRONT

A felhasznált zenei album a Szertartás CD. Bővebben lásd, visszalépve a lemezek menübe a CD-k felsorolásánál!

RENDELJE MEG A BOOKLINE WEBÁRUHÁZBAN 1791 Ft-ÉRT! 2016 OKTÓBER 1-TŐL DECEMBER 31-IG 2+1 AKCIÓ, KETTŐT FIZET-HÁRMAT VIHET! RENDELJE MEG A KIADÓTÓL KÖZVETLENÜL 1990 FT-ÉRT, AKÁR DEDIKÁLÁSSAL, VAGY VÁSÁROLJA MEG EGY BOLTBAN! KONCERT ÁR: 1500 FT! RÉSZLETEK A RENDELÉS MENÜBEN! KATTINTSON A SZÖVEGRE!