ELÉRHETŐSÉGEK (CD ÉS KONCERTJEGY RENDELÉS): koviszabolcs@gmail.com, tel: 06309295970

MEGNYÍLT A SAJÁT HELYISÉGEM, AHOL KIS LÉTSZÁMÚ KONCERTEKET ADOK, KÜLÖNLEGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!

Aki járt már valamelyik koncertemen, például planetáriumban, sóbarlangban, vagy arborétumban, az tapasztalhatta, hogy igyekszem a saját ötleteimet felhasználni a helyszínek díszítésére, romantikus mécseseket és Zsolnai Tímea töklámpáit használom hangulatvilágításra, vetítek, illetve újjabban már illatpárologtató készüléket is használok, nyugtató illóolajok keverékével.

toklampasor

Az utóbbi évek legfontosabb újítása az, hogy a hallgatók a koncertek többségén már pihenőszékekben fekve élvezhetik a zenét, 2016-tól pedig egy különleges hangmasszázs ágy segítségével adok exkluzív koncerteket 1-2 embernek. Minden újítást és ötletet a legjobban egy saját helyen tudok megvalósítani, itt lesz a legtöbb mécses, töklámpa, vetítés és más varázslat… Mindössze 11 pihenőszék fér el a nagyobb helyiségben, és 2 a kisebb kezelőben, ahol a hangmasszázs ágy áll, de ezeknek a koncerteknek az egyik előnye éppen az intimitás. Tagadhatatlanul a planetáriumi koncertek a közönség és az én személyes kedvenceim, ezért ide is becsempészem a csillagos égbolt illúzióját, lézer és más mini planetáriumok segítségével. Természetesen ügyelek arra is, hogy a hangzás is a lehető legjobb  legyen.

koncert

 

Minden koncerten az a célom, hogy a hallgató ellazuljon, egy órára ki tudjon kapcsolódni, testi-lelki élményben legyen része, de aki arra kíváncsi, milyen lenne optimális esetben egy Kövi Szabolcs koncert, látogasson el hozzám. Természetesen a hangmasszázs ágyas koncerteket csak itt tudom megtartani, hiszen a hangágy nem hordozható.

Hol található ez a helyiség? Balatonalmádiban, egy romantikus, kertes házban.

hangulat

Mit kap a koncertjegyért cserébe a kedves látogató? Családias fogadtatást, egy csésze, illatos teát. A 2500 ft-os jegyár levásárolható az 5 CD-ből álló “Nagy meditációs kör” sorozatra, vagy más lemezekre! A koncertek időpontjait a koncert menüben olvashatja el. (KATTINTSON IDE AZ AKTUÁLIS IDŐPONTOKÉRT)  Előzetes jelentkezés szükséges a koviszabolcs@gmail.com címen!

hangulat-3as

A hangmasszázs ágyas koncertek beosztása rugalmas, 1-2 fővel lehet jelentkezni rájuk. Ez azt jelenti, hogy az egy órás koncert időtartama alatt egy, vagy két fő osztozhat a hangmasszázs ágyon. Egy fő hatvan percig fekhet az ágyon, két fő esetén pedig  harminc  percenként váltják egymást. Aki éppen nem a hangmasszázs ágyon fekszik, az egy pihenőszékben hallgatja a zenét, mivel ez egy koncert, amibe bele van komponálva a hangmasszázságy hangja. Ennek a különleges hangszernek az egyik oldalán 72 húr található, ezek kellemesen megrezgetik a hangszekrényt, ami továbbadja a jótékony rezonanciát a testnek. Az ágy másik oldalán egy ütőhangszer, nyelves dob van, melynek ugyanaz a funkciója. A hangmasszázságyas koncert közben a hallgatót nem érintem meg, nem szükséges levetkőzni, a cipőt sem kell levenni.

Az árak:

Koncertjegy egy fő részére, amely levásárolható akár az 5 CD-s sorozatra, vagy más lemezre: 2500 ft/fő

Hangmasszázs ágyas koncert 1 vagy 2 fő részére: 9990 ft, mely teljes egészében levásárolható CD lemezekre.

Ajándékozzon koncertélményt utalvány formájában! Így dupla ajándékot adhat, hiszen a 9990 ft minimum 10 választható CD lemezt ér.

Előzetes jelentkezés a koviszabolcs@gmail.com címen lehetséges!

ELÉRHETŐSÉGEK (CD ÉS KONCERTJEGY RENDELÉS): koviszabolcs@gmail.com, tel: 06309295970

Képek a hangmasszázs ágyról:

hangagy-3as

klw-p70_3