Vissza a Lemezek menübe, kattintson ide, 

vagy használja a böngésző “vissza” gombját!

 

 

Kövi Szabolcs

Angyali sugallat

 

1. Inspiráció

2. Szelíd érintés

3. Gyermekem angyala

4. Angyalok földje

5. A béke angyala

6. Angyali szeretet

7. A Fény

8. Magány a felhők között

9. Ámor

10. Csodálatos élet

11. Megbékélés

12. Aki átkísér

13. Szférák zenéje

14. Visszatekintés

 

Teljes műsoridő: 60 perc (relaxációs, meditációs zene, relaxing music)

 

Előadják:

Kövi Szabolcs: zeneszerzés, hangfelvétel, saját szemplerek, fuvola, ír furulyák, bawu, okarina, ney, indián szerelmi furulya, melodion, futujara, bansoori, hárfacitera, citera, shanti, chimes, harangok, csengettyűk, (Szemplerek: Spectrasonics: Vocal Planet, Tonehammer: Francesca, East West: Ql Voices of Passion)

Lévai Mária: hárfa, Ruzsicky Nóra: ének, Kövi Arthúr Bálint: cselló

 

Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalaink. Milyen lehet az ő életük, milyenek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk? Zeném segít bepillantást nyerni varázslatos párhuzamos világukba, amikor pedig elmerülünk ebben, már jó úton járunk, hogy szorosabbra fűzzük velük a kapcsolatunkat. Ők nem csak vigyáznak ránk, de inspirálnak minket, igyekeznek életünket a jó irányba terelni. A saját érdekünk, hogy kapcsolatba kerüljünk velük, figyeljünk rájuk, mert vezetnek minket. Mindenki harmóniára vágyik, ehhez pedig a legfontosabb érezni, nem vagyunk egyedül, a legreménytelenebb órán is ott van velünk kirendelt társunk, aki kapcsolatunk az Éghez. Ne féljünk őket megszólítani, megismerni, kérni és életünk reményteljesebb lesz…

Az album hangulata nagyon nyugodt, lebegő, felemelő és pozitív, ezért ajánlom meditációhoz, relaxációhoz, terápiához, alkotómunkához, pihentető alváshoz, gyermekek nyugtatásához!

 

RENDELJE MEG A BOOKLINE WEBÁRUHÁZBAN 1791 Ft-ÉRT! 

Vélemények az albumról:

Kitty Ilona

Üdvözlöm minél többször hallgatom a cd-t mindig találok benne valami varázslatot, nagyon jó, nagyon tetszik!

 

Kedves Kövi Szabolcs!
Gratulálok a tegnap esti koncerthez a Lurdy házban. Eddig nem ismertem a zenédet. Valami fantasztikus volt hallgatni azt. Azóta is már többször hallgatom itthon. Szeretnék máskor is elmenni a koncertrjeidre.
Jó hétvégét.
Üdvözlettel:
Kovács Marika