Az Ihletuniverzum 1. rész (második, javított kiadás)

A szerző ajánlója: 

Ez a könyv műfaját tekintve egy fikciós regény, keretként önéletrajzi elemeket használ, de mind időben, mind térben nagyon messzire repíti el az olvasót. Olyan utazásra invitál, amit előbb vagy utóbb mindenki végigjár, hogy megismerje a saját mozgatórugóit. Az élet legnagyobb titkai közé tartozik, hogy miért ismételjük meg felmenőink sorsát a saját történetünkben. Aki ezt a regényt elolvassa, valószínűleg vágyat érez majd rá, hogy begyógyítsa a múltja sebeit, és megpróbálja tudatosan formálni a jövőjét. Egy ember története nem a születésekor kezdődik, akkor csak belekapcsolódik egy családközösség szövevényes históriájába. Nem is ér véget a halála után. Tettei és érzelmei hatással lesznek a leszármazottaira, akkor is, ha a lelke már messze jár.

Néhány ajánlás az olvasóktól:

T. Tünde: “Gyógyító erejű történet, olyan elfeledett lelki sebeket hozott a felszínre, amivel ideje volt szembenéznem. Segített a feldolgozásban is, végigvezetett, hogyan tegyem. Azóta is sikerrel alkalmazom ezt a technikát.”

Sz. Judit: “Már régóta nem olvastam olyan könyvet, amiben ennyire részesévé váltam  az eseményeknek. Hatalmas élmény volt!” 

M. Andrea: “Egyszerűen nem bírtam letenni! Szomjaztam minden sorára. Nagyon jól felépített könyv, választékos szókinccsel. Olyan, mintha egy nagyon jó filmet néztem volna.”

Tartson velem, az Ihletuniverzumba, az álmok, megérzések birodalmába. Ide pillantva, álmainkban megsejthetjük a jövőt, felvehetjük a kapcsolatot segítőinkkel, akik megérzéseinken, ihletünkön keresztül mutatják nekünk a helyes utat.

Üdvözlettel: Kövi Szabolcs

e-könyv ár: 990 ft. Innen letölthető: KATTINTSON IDE

1990 ft a Libri könyvesboltokban, CD lemez melléklettel (rendelés: Kattintson ide)