Kövi Szabolcs: Az Ihletuniverzum 2. rész

Terjedelem: 200 oldal

A szerző ajánlója: 

Egy sorozat második köteténél fontos elvárás, hogy az olvasó megértse a történetet az első ismerete nélkül is. Az Ihletuniverzum regényfolyam mindegyik része élvezhető önállóan is. Engem elsősorban zenészként ismerhet a tisztelt olvasóközönség, de könyveimmel is szeretném belopni magam a szívükbe. Írásaim nem olyan lassú sodrásúak, mint a muzsikáim, épp ellenkezőleg, fordulatosak, érzelemgazdagok, olvasmányosak. Olvasóként azokat a regényeket kedvelem, amelyekben a mondanivalót a cselekmény szálai közé szőtték, ezért én is egy történetbe rejtettem el a gondolataimat. Az Ihletuniverzum fikciós regény, de hiszek egy olyan világ létezésében, ahonnan ihletet kaphatunk, ahol felvillanak előttünk a jövő képei. Azzal a reménnyel írtam meg a könyvemet, hogy a szórakoztatáson túl olyan információval gazdagítsam az olvasót, ami segíthet új utakra lelni az élet labirintusában.

A kiadványhoz a vásárló most megkapja az egyik 2018-as zenei újdonságomat is, az “Álomutazás” című CD lemezt. 

Az “Álomutazás” CD ajánlója:

Az Álomutazás című albumot azzal a céllal készítettem el, hogy minél szebb álmokat inspiráljak vele magamnak. Ez a finom, lebegő zene kisimítja a gondolatokat, megnyugtatja az elmét, kellemes, nyugodt hangulatot teremt. Természetesen nem csak elalvás előtt használható, hanem minden olyan helyzetben, amikor a hallgató a lelki békéjét keresi. Ajánlom jógához, masszázshoz, kozmetikai kezelésekhez, gyermekek nyugtatásához, alkotás közben háttérzeneként, gyógyító terápia közben. 

Zeneszerzés, hangfelvétel: Kövi Szabolcs

Hangszerek: ír furulyák, pánsíp, okarina, basszusfurulya, Korg Triton szintetizáror, Lyrical Vocal Phrases by Conny Kollett (Sonuscore), Kontakt szemplerek.

Műsoridő: 56 perc (11 szám)

 

e-könyv ár: 990 ft. Innen letölthető: KATTINTSON

A díszcsomag ára:

2190 ft postaköltséggel együtt a kiadótól (rendelés: koviszabolcs@gmail.com)

1990 ft a Libri könyvesboltokban (rendelés: Kattintson ide)

1990 ft a Líra könyvesboltokban (rendelés: hamarosan)