Kapható a SHOPLINE webáruházban. Kattintson a betűkre és eljut a webáruházba!

Vissza a többi lemezhez (katt)

Megjelenés: 2008.10.18.
Műsoridő: 61 perc, (plusz 12 perc extra) hang: stereo
Hangulata: relaxáló, meditatív, elalváshoz ajánlott

Relax DVD IV.
Magyarországi Arborétumok

Forgatási helyszínek: Alcsúti ArborétumAgostyáni Arborétum, Zirci Arborétum

Zene: Kövi Szabolcs; Film: Prech Márton (www.relaxvideo.hu) Felhasznált zenei anyag: Tündér-idézés című album, madárhangokkal, illetve egy alternatív zene, amely az Erdő dala című albumra épül. Összesen 116 perc zene!

Tunder CDerdo dala CD

Felhasznált albumok. Bővebben a CD felsorolásoknál!

Zenei DVD, szöveg nélkül, választható felirattal, amelyek azt mutatják, éppen melyik arborétum képei láthatóak.

Nyugalomra vágyik? Munka közben lazítana? Kellemes zenét keres egy romantikus estéhez? Tartson velünk a Relax DVD sorozattal a Föld legszebb tájaira!
Gondolt már arra, hogy mozgóképes festménnyé változtassa televízióját, számítógépe monitorját, esetleg projektorral mozgó óriásposzterré varázsolja nappalija falát? Gyakran alszik el TV nézés közben?A Relax DVD koncepció filmjeiben csak a természet képei láthatók, történet nélkül, relaxáló hangulatú zenei kísérettel. A sorozat negyedik darabja magyarországi arborétumokba kalauzolja el a nézőt, Kövi Szabolcs Tündér-idézés című lemezének zenéjével és madárhangokkal a háttérben. Miért pont az arborétumok? Ezek a sok évtizedes, évszázados kertek az ember egyik legtiszteletreméltóbb alkotásai: megmutatják, hogyan vagyunk képesek együtt élni a természettel nemzedékeken keresztül. Óhatatlanul arra gondol a film nézője, de jó volna, ha az egész Földet ilyen “Tündérkertté” tudnánk varázsolni. Az őszi, téli, koratavaszi képek végigkísérnek egy éven át, a teljesség igénye nélkül a zirci, agostyáni és alcsúti arborétumokban.

Ára: 990 ft a kiadótól, postaköltséggel együtt! Írjon egy e-mailt a koviszabolcs@gmail.com címre!

Rendelés a Bookline webáruházban: Kattintson ide!

Rendelés a Libri webáruházában: Kattintson ide!