A Csend országa

Kategória

990 Ft

Hol található a címbeli Csend országa? Ez a lélek, a belső csend birodalma. Az a hely, amit gyakran mi magunk is alig ismerünk. Bármi terhelje is hétköznapjainkat, valahol a bensőnk mélyén mindig béke van, csak el kell jutnunk hozzá. Remélem sikerül harmóniát lopni mindazok szívébe, akik végighallgatják ezt az 50 perces anyagot. Nem kifejezetten meditatív eszközöket használtam, inkább arra törekedtem, hogy a zene felemelő, pozitív hatású, dallamos legyen.

A szerző ajánlása: tanuláshoz, alkotáshoz, relaxáláshoz, wellness szállodákban, terápiához, szaunában, kozmetikában. Kevésbé ajánlott: autóvezetés közben.

Számok címei:

  1. Csend országa
  2. Kék bolygó
  3. Körforgás
  4. Szellőtánc (ez a szám hallható a Zenelejátszóban)
  5. Születés előtt
  6. Csillagvándor I.
  7. Csillagvándor II.
  8. Repülés
  9. A Felhők királya
  10. A Csend országa

Hangszerek, közreműködők: Kövi Szabolcs- fuvola, pánsíp, ír furulya, indiai furulya, magyar furulya, ír fuvola, szintetizátor (Korg Triton sampler); Szakál Béla – udu, konga; Kövi Arthúr Bálint – cselló

Hallgatók visszajelzéseiből a Csend országa című albumról:

Masszázs közben igen gyakran Kövi Szabolcs cd-it hallgatjuk. Kijelenthetem, hogy a visszajelzések alapján a Csend országa a kedvenc. Te hallottad már? Ha nem, gyere el egy masszázsra és dupla élmény lesz. Napotthon masszázs: 30/2589270

 

Az összes albuma közül nekem ez a legkedvesebb. Már akkor is ezt hallgattuk, amikor kisfiam még “pocaklakó” volt… Sok meghitt, gyönyörű este hangulatát alapozta meg! Tökéletes! Hete László (Facebook bejegyzés)

Megjelenés: 2001.

Műsoridő: 49.27 perc

Hangulata: relaxáló

MEGRENDELHETŐ A BOOKLINE WEBÁRUHÁZBAN IS.

Segítség a rendeléshez:

Tel./sms.: +3630/9295970
E-mail: koviszabolcs@gmail.com
Levélcím: Kövi Szabolcs,
8220 Balatonalmádi, Zichy Mihály utca 1