A Himalája meditáció

Kategória

990 Ft

Ezt a zenét a különösen lassú, meditatív zenék kedvelőinek készítettem. Hetvenhárom percen keresztül egyetlen zenei hangulat uralja az albumot, egy különös, mély hangú furulya misztikus hangja varázsol el bennünket. A természethangok segítségével elképzelhetjük, ahogy a nagy hegy lábánál ülünk és bámuljuk a messzi havas csúcsokat, miközben a hely békéje teljesen eltölti a szívünket. Az albumot szeretettel ajánlom minden olyan célra, ahol különösen finom hangulatú zenére van szükség, masszázshoz, jógához, terápiához, elavás elősegítésére gyermekeknek és felnőtteknek.

A CD egyetlen zeneszámot tartalmaz:

Címe: A Himalája meditáció, időtartama: 73,40 perc

Hangszerek: Basszusfurulya, gongok, természethangok, Korg Triton szintetizátor

Előadja, zeneszerző, a hangfelvételt készítette: Kövi Szabolcs

Megjelenés: 2011.08.27.

Műsoridő: 73.40 perc, audio CD

Hangulata: meditatív (relaxing music)

Hallgatók véleménye a lemezről:

Kedves Szabolcs!

A Sóker barlangban vettünk részt a Himalája meditációs cd-d bemutató koncertjén, ami nagy élmény volt, vásároltunk is lemezt. Akkor még várandós voltam, azóta megszületett a kisbabánk. Lehetőség volt a szülőszobára zenét vinni, végig a Himalája meditáció szólt. A fájások közti szünetekben teljesen ki tudtam kapcsolni és relaxálni tudtam. Úgy érzem, ebben a Te zenéd rengeteget segített, hálás köszönet érte!
Üdvözlettel,
Porosz Viktória

 

Kedves Szabolcs,

Annyira örülök levelének! Eddig valamennyi cd-jét szó szerint imádom. A Himaláját különösen elalvás előtt szeretjük a lanyommal, szeretem, hogy végre rátaláltam olyanra, ami le tudja lassítani örökké zabolátlan erzekeimet. Azóta úgy alszunk, mint a tej…

Sandra

 

Kedves Szabolcs!

Pontosan egy éve készülök arra, hogy elmeséljem Neked életem egyik legszebb napját, a kislányom születését. 
Terhességem utolsó hetében kaptam meg 2011. szeptember 2-án (a dátum csak azért lényeges, mert a CD pár nappal előtte jelent meg) a legújabb albumodat, a Himalája meditációt. Pár nap alatt a CD-vel „egymásra hangolódtunk”.
2011. szeptember 7-én kora délután kislányom úgy döntött, hogy kíváncsi a külvilágra már. Riasztottam férjemet, hogy siessen be hozzám a kórházba, majd elkezdtem hallgatni a CD-t és közben relaxáltam. Bekerültünk a szülőszobába, orvosok, szülésznők jöttek-mentek, de mi csak a kellemes zenét hallgattuk a félhomályban. A dokimnak annyira új volt ez a helyzet, hogy kíváncsiságában szinte végig mellettem ült és figyelte, ahogyan relaxálok és a CTG-t, ami kijelezte a fájást, miközben én rezzenéstelenül feküdtem. Minden fájdalomcsillapító és egyéb mesterséges beavatkozás nélkül, 5 óra zenehallgatás után megszületett kislányom Lilla.
Később derült ki, hogy az ügyeletes szülésznő is Kövi Szabolcs rajongó, az orvosom pedig átböngészte a honlapodat, mert annyira felkeltette az érdeklődését. Mindez egy vidéki kórházban, Mezőtúron történt.

Sok sikert és alkotást kívánok!

Üdvözlettel:
Zsuzsa 
Szarvasról

MEGRENDELHETŐ A BOOKLINE WEBÁRUHÁZBAN IS.

Segítség a rendeléshez:

Tel./sms.: +3630/9295970
E-mail: koviszabolcs@gmail.com
Levélcím: Kövi Szabolcs,
8220 Balatonalmádi, Zichy Mihály utca 1