A Zarándok

Kategória

990 Ft

Megjelenés: 2005.10.20.

Műsoridő: 51.27 perc, audio CD
Hangulata: relaxáló, dinamikus

Fülszöveg: A Zarándok képzeletbeli személy, az album pedig a Földet bejáró út emlékeit idézi fel zenében. Bármelyikünk lehetne ez a megtisztulást kereső ember. A zarándokút az élet analógiája, hiszen elindulunk, keresünk egy célt és reméljük, hogy közben megtaláljuk minden kérdésünkre a válszt. Az első szám címe: “Változó szél”. Ez valójában egy olyan szél, ami változást hoz az ember életében. Egyszer megérzünk egy különleges illatú tavaszi szelet, és úgy érezzük, mennünk kell, valamilyen titokzatos erő hív a messzeségből. Az út mindig bölcsebbé, tapasztaltabbá tesz. Az utolsó szám címe: “Nyugodt szél”, ez már az hazatérés öröméről szól. Az különleges tájakra egzotikus énekhangokkal, hangszerekkel kísér el a zene. Olvassa el az Érdekességek menüben, az Így készültek az albumok rovatban, a bővebb cikket a Zarándok CD-ről! Hallgassa meg a zenei részletet!

A szerző ajánlása: tanuláshoz, relaxációhoz, elmélkedéshez, alkotáshoz, autóvezetés közben. Kevésbé ajánlható: masszázs, meditáció.

Számok címei:

 1. Változó szél
 2. Ősi templom
 3. Hosszú ösvény
 4. Őserdő titka
 5. Szavann
 6. Kék ég
 7. Beavatás
 8. Vörös nap
 9. A fák népe
 10. Öböl (ez a szám hallható a Zenelejátszóban!)
 11. Alvó vadon
 12. Vándor
 13. Nyugodt szél

Hangszerek, előadó: Kövi Szabolcs: fuvolák, furulyák, tilinkó, okarina, pánsípok, ütőhangszerek, AkaiZ4 Sampler, Spectrasonics hangminták: Heart of Africa, Heart of Asia, Supreme Beats, Vocal planet, Liquid Grooves, Hans Zimmer Guitar.

MEGRENDELHETŐ A BOOKLINE WEBÁRUHÁZBAN IS.

Segítség a rendeléshez:

Tel./sms.: +3630/9295970
E-mail: koviszabolcs@gmail.com
Levélcím: Kövi Szabolcs,
8220 Balatonalmádi, Zichy Mihály utca 1