Kövi Szabolcs: Csendes víz – Relax DVD II.

990 Ft

Nyugalomra vágyik? Munka közben lazítana? Kellemes zenét keres egy romantikus estéhez? Tartson velünk a Relax DVD sorozattal a Föld legszebb tájaira!

Gondolt már arra, hogy mozgóképes festménnyé változtassa televízióját, számítógépe monitorját, esetleg projektorral mozgó óriásposzterré varázsolja nappalija falát?
A Relax DVD koncepció filmjeiben csak a természet képei láthatók, történet nélkül, relaxáló hangulatú zenei kísérettel. A sorozat második darabjának javarészét Európa legszebb vízi paradicsomában forgattuk, a horvátországi Plitvicei tavaknál és a Krka Nemzeti Parkban. A gyönyörű vízesések harmóniát sugárzó képei ihlették a címet is. A csendes víz nyomában még ellátogatunk a Kornati Nemzeti Park kopár tengerparti szikláihoz, illetve egy nagy ugrással Patagónia tavaihoz, forrásaihoz és örök hóval borított hegycsúcsaihoz.

Számok és tájak:

1. Plitvice Nemzeti Park: 13. 40 perc
2. Kornati Nemzeti Park: 7.00 perc
3. Krka Nemzeti Park 14.40 perc
4. Patagónia 9.45 perc

Operatőr, vágó: Prech Márton (honlapja: www.relaxvideo.hu)

Műsoridő 52 perc (plusz az extrák) Extra: Részletek a Relax DVD sorozat többi részéből. (relaxációs zene, relaxing music)
Zene: Két választható zene, egy nyugodtabb relaxáló válogatás Kövi Szabolcs 2006-előtti albumaiból, illetve a 2006-os Zarándok című dinamikusabb lemeze végig (azaz összesen 104 perc zene).

Figyelem! Második kiadás! ÚJ BORÍTÓVAL, de azonos képi tartalommal és címmel. Plusz tartalom az előző kiadáshoz képest: bővített extrák, még egy zenesáv.

Hallgatók reakciói a DVD lemezről:

Kedves Kövi Szabolcs!

Két dvd-t kaptam a barátomtól karácsonyra. Az egyik a Csendes víz,a másik pedig a Balaton relax dvd. Hozzá teszem,hogy Csendes vízre már jó ideje vágytam,s ezt a barátom tudta. Ezért is akart meglepni vele. Együtt kezdtük el nézni a dvd-t, s a karácsony előtti sok-sok rohanás és fáradtság mind tova tűnt egyből. A lelkem tobzódott, a szemeim könnytől csillogtak, s boldog voltam,hogy ez megadatott! A barátom azt mondta,hogy nagyon megérte ez az ajándék,hisz kb. ez az a visszajelzés amiért az ember szívesen lepi meg a szeretteit…rohanó világunkban a lélek megnyilvánulása, igazi öröm és boldogság az arcon, s hála mindazoknak akik ezt lehetővé tették. Még most is gombóc van a torkomban, miközben e sorokat írom, s nagyon köszönöm,hogy ilyen csodálatos élményekben lehet részem az alkotásai/k/ által. Fontosnak tartottam,hogy mindezt jelezzem. Bár tudom,hogy energiában a jelzésem nélkül is eljut mind az amit érzek mikor hálával gondolok a művek szerzőjére. Az Ön  munkásságát már sok éve figyelem. Több kazettával is rendelkezem,s tervezzük a dvd sorozat többi elemét is megvásárolni. További sikeres munkát kívánok mindannyiunk örömére! Tisztelettel és nagy-nagy szeretettel: Koronics Margit

 

Ára: 990 ft a kiadótól, postaköltséggel együtt! Írjon egy e-mailt a koviszabolcs@gmail.com címre!

Rendelés a Bookline webáruházban: Kattintson ide!

Rendelés a Libri webáruházában: Kattintson ide!

 

Kategória: