Kövi Szabolcs: Körforgás (meditatív válogatás)

990 Ft

ÚJDONSÁG! A KÖRFORGÁS VÁLOGATÁS ALBUM FELFRISSÜLT 2014 ÉV VÉGÉN! (utolsó megjelenésében csak 2007-ig szerepeltek a lemezek részletei)

Relaxáló, meditatív számok 72 perces válogatása 1992-2014.

A lemez, sorban a harmadik válogatás album, mindig ugyanazt a címet viseli: “Körforgás”, de 2014-ben ismét felfrissült, így mind a 22 év munkáiból kerültek fel számok, beleértve a legújabb, 2014-es albumokat is. Aki szeretné megismerni a munkáimat és csak egy lemezt akar venni, akkor legyen ez, hiszen ez betekintést ad mindegyikbe. Nem egyenlő súllyal szerepelnek az albumok, mert nem a pontos megismertetés volt a cél, hanem az, hogy egy élvezhető meditatív zenei anyag kerüljön a hallgatókhoz. A 19 különböző lemezről hallható számok közül a lassabbak, meditatívak adtak ki egy olyan egységes hangulatot, amit érdemesnek tartottam megosztani. Nem tagadom, hogy zenéimmel szeretném kiszolgálni a közönségemet, így ez az album is alkalmas jógához, masszázshoz, gyermekek, felnőttek nyugtatásához, altatásához, tanulás, szellemi erőfeszítés közbeni hallgatáshoz, alkotás közben, olvasás alatt is, hiszen nem vonja magára a hallgató figyelmét, nincsenek szöveges dalok, jó értelemben vett háttérzenét kap az album vásárlója. A számok felsorolása helyhiány miatt a borító belső oldalán kapott helyet. Tartson velem egy pihentető zenei utazásra, a belső csend és béke otthonába, a saját lelke mélyére…

Megjelenés: 2014.12.30.

Műsoridő: 72.00 perc, audio CD

Hangulata: relaxáló, meditatív relaxing music

Előadják:

Kövi Szabolcs: zeneszerzés, hangfelvétel, fuvolák, ír és magyar furulyák, okarina, pánsíp, kena, bawu, basszusfurulya, bansurik, ír duda, ütőhangszerek, billentyűs hangszerek, szemplerek, citerák, természethangok (dzsungel, tenger, erdő, patak, stb.)

Revóczky Ottília – hegedű, Kövi Gábor – gitár, Kövi Arthúr Bálint – cselló, Lévai Mária – hárfa, Mótyán Tibor – tabla, Ruzsicky Nóra – ének, Bölcsföldi Anna – ének, Kerekes Blanka – ének, Kovács Ágnes – ének, Gaál Ildikó – ének.

Számok felsorolása, zárójelben a CD albumok címeivel. Amikor több szám olvasható egy címnél, akkor több album részletét hallhatja egymás után.

1. Öböl (A Zarándok)

2. Titkos kert (A titkos kert)

3. Szellőtánc (A Csend országa)

4. Erdőtánc (Az erdő dala)

5. Aranykor (Lebegés), Kék tenger meditáció (Kék tenger meditáció), Esti meditáció (Reggeli-esti meditáció), Megaptera (Megaptera)

6. Reggeli meditáció (Reggeli-esti meditáció)

7. Tisztító füst (A Varázslat), Varázslat (Szertartás), A Béke angyala (Angyali sugallat)

8. Felhőjáró (Felhőjáró), A szelídség ereje (A Varázslat), Druidák tánca (Szertartás)

9. Szelíd érintés (Angyali sugallat)

10. Az ég kapuja (Pánsípon)

11. A nyugalom szigete (A nyugalom szigete), Himalája meditáció (Himalája meditáció)

12. Tündértánc (Tündér-idézés)

13. A Fény (Angyali sugallat), Egyszer volt…(Pánsípon), Repülj madár (Csillagok, csillagok)

14. Kék bolygó (csak itt szerepel), Földanya (Az Ünnep), Alleluja (A Part)

MEGRENDELHETŐ A BOOKLINE WEBÁRUHÁZBAN IS.

Kategória: