Tündér-idézés

Kategória

990 Ft

A “Tündér-idézés” című album valahol ott kezdődik, ahol a “Szertartás” véget ért. Emlékeztetőül a “Szertartás” (2006) története: Egy misztikus erdőben a világ minden tájáról összegyűlt varázslók egy közös meditációval szeretnék magasabb szintre emelni a Földet. Amikor a szertartás után már kialudt a tűz, hajnalban egy különösen finom, altató hangulatú zenére gyűlnek össze még a varázslók, amellyel az erdő jótékony szellemeit, a tündéreket kívánják megidézni. Ez tehát a “Tündér-idézés”, mely zene az emberek lelkéből is a belső harmóniát varázsolja elő. A szerző romantikus ír dallamokat használ fel sajátjai mellett, nagyon lassú, egyenletes tempójú előadásban, ír ébenfa fuvolával és zongorakísérettel. Ismerje meg az album DVD változatát is, amely magyarországi arborétumok megnyugtató képsorait tartalmazza az album zenéjével, címe pedig: Tündér-kert. (A Szertartás sorozat elemei: Szertartás (2006), Tündér idézés (2008), A Varázslat (2009), Az Ünnep (2010)

A DVD változat információit keresse Lemezek oldal alján, a DVD-k felsorolásánál! (a filmrészlet a DVD-ről származik, a “Kikötő” című szám hallható)

Megjelenés: 2008.09.01.

Műsoridő: 61.00 perc, audio CD

Hangulata: relaxáló meditatív, altató zene (relaxing music)

A szerző ajánlása: Elalvás elősegítésére (gyermekeknek is), masszázshoz, meditációhoz, relaxációhoz, wellness terület, stb. Nem ajánlott: vezetés közben!

Zeneszerző, előadó: Kövi Szabolcs -ír fafuvola, zongora.

Számok címei: 1. Gyertyaláng 2. Hajnali szél I. 3. Hajnali szél II. 4. Kikötő (ez a szám hallható a mellékelt videón) 5. Pillangó I. 6. Pillangó II. 7.Tenger 8. Ködös erdő 9. Tündér-idézés 10. Tündértánc 11. Zöld domb 12. Kis csillag

Egy vélemény (2008.10.01.) egy kismamától (Horváth Ágnes Eszter) az albumról:

Kedves Szabolcs!
Gratulálok az új lemezhez, nagyon-nagyon jó! Délutáni alváshoz ezt “használjuk” Dávid babámmal. Nagyon kellemes és nyugtató, igazi felüdülés nekem is és a kisfiamnak is. Ha nem baj, még egy megfigyelésemről beszámolnék Neked: A Zarándok című albumodat a délutáni játékhoz szoktam “használni”, mert úgy vettem észre, hogy ez kellemes hátteret teremt a játéknak. Olyan a hangvétele, a ritmusa, ami nem “túl álmosító”, inkább inspiráló a baba számára, és segít a vele való foglalkozásban, játékban.További jó munkát és szép napokat kívánok: Ági

Egy másik vélemény:

Kedves Szabolcs! Voltak aggodalmai A Tündér-idézés című albumával kapcsolatban. Ne legyenek! Nagyon jól használható kis album. Alapvetően nincs alvászavarom de.. egészségügyben dolgozom és egy 20-24 h-ás ügyeleti szolgálat után sajnos előfordul, hogy túlpörgök.. feszült vagyok , nem tudok aludni. (Természetesen a szomszédnak is akkor van sürgős barkácsolni valója.. kalapálás.. motoros fűrészelés.. stb.) Ekkor fogom a Tündér-Idézést, a lehető legkényelmesebb fülest (a fiam DJ füleséről levagyok tiltva… pedig az a legjobb ),  és a Gyertyaláng című szám (vagy kb. a lemez fele) után már alszom is. Segít relaxálni, megnyugodni, elcsendesedni, elaludni…Működik! Köszönöm szépen! További  sikereket!  

MEGRENDELHETŐ A BOOKLINE WEBÁRUHÁZBAN IS.

Segítség a rendeléshez:

Tel./sms.: +3630/9295970
E-mail: koviszabolcs@gmail.com
Levélcím: Kövi Szabolcs,
8220 Balatonalmádi, Zichy Mihály utca 1