Reggeli-esti meditáció

Kategória

990 Ft

Az albumon két hosszú szám hallható, ébredéshez és elalváshoz. A reggeli meditáció zenéje a Bakonyban felvett madárhangokra épül. Az esti meditáció alaphangulatát a tengerzúgás hatrozza meg és kiválóan alkalmas az elalvás elősegítéséhez. Bármilyen olyan célra használható, amihez dinamikailag nem hullámzó zenére van szükség (masszázs, gyógyítás, kezelés, bizalmas együttlét).Olvassa el az Érdekességek menüben, az Így készültek az albumok rovatban, az erről az albumról szóló cikket! Hallgassa meg a zenei ízelítőt a lejátszó segítségével!

A szerző ajánlása: elalváshoz, tanuláshoz, alkotáshoz, relaxáláshoz, wellness szállodákban, terápiához, szaunában, kozmetikában, különleges meditációhoz. Nem ajánlott: autóvezetés közben!

Számok címei: 1. Reggeli meditáció 23 perc (ennek a számnak egy részlete hallható a Zenelejátszóban ) 2. Esti meditáció 25.40 perc

Hangszerek, közreműködők: Kövi Szabolcs: fuvolák, furulyák, szintetizátor, Kerekes Blanka: vokál, természethangok: madárcsivitelés, tengerzúgás.

Hallgatók véleménye az albumról:

Üzenet részlete:

Más… Annak idején energiáztam egy rákos beteget. Az orvosi gyógykezelés mellett ez adott neki erőt, kitartást. Az első ottlétem alkalmával, a reggeli-esti meditáció albumoddal mentem. Annyira magával ragadta a muzsika világa, hogy onnantól kezdve csak ezt volt hajlandó hallgatni. Azt mondta, hihetetlen élményben volt része közben. Hát ennyi. Szép napot! Norbi

Megjelenés: 1996

Műsoridő: 48.45 perc

Hangulata: meditatív

MEGRENDELHETŐ A BOOKLINE WEBÁRUHÁZBAN IS.

Segítség a rendeléshez:

Tel./sms.: +3630/9295970
E-mail: koviszabolcs@gmail.com
Levélcím: Kövi Szabolcs,
8220 Balatonalmádi, Zichy Mihály utca 1